Mars

Varje vecka tänker jag, "nu ska jag bli bättre på att uppdatera bloggen", men aj aj. Nu blev det ändå nästan en månad från förra inlägget...
 Det är ju full rulle med Lucas alltså och planen om dagarna är att "jamen det fixar jag när han har gått och lagt sig" men då är man heeeelt slut och däckar i soffan haha! Sömnen är ju fortsatt relativt kämpig, men hade två dagar där han verkade sova lite bättre, men så inatt var vi tillbaka till att vakna en gång i timmen, tog nån timme en av gångerna att somna om och uppe vid kl 5.... Men nu har jag helt slutat amma även på nätterna, så nu har jag och Jens kunnat dela upp det så jag får sova lite mer vilket är riktigt skönt!
Trots kämpiga nätter är den här lilla grabben så jäkla goo, glad och busig om dagarna!! Det är en sååå rolig tid nu när han verkligen upptäcker världen, sin egen kropp, börjat krypa lite smått och har en riktigt vilja av stål (envis som sin mor och far haha). Det är helt sjukt vilken kärlek man kan känna alltså, så trots tunga nätter så tar man sig igenom det. Men lääängtar tills han sover lite bättre haha.
Vi är ute så mycket som det bara går om dagarna, så skönt nu när det har varit lite fint väder! Vi ignorerar helt enkelt snön som kom inatt haha. Men man får se det som lite extra pulkaåkning med Lucas!
Men man läntar ju efter sol och våååår nu! Fick tulpaner av mamma i förra veckan och dom är sååå fina?? Må vara de vackraste blommorna enligt mig, framförallt för att dom påminner en om vår såklart!
Annars har vi full rulle (som vanligt haha) med huset! Både tråkiga problem och roliga projekt! Här är några av de roliga "projekten". En lampa jag gjorde om, de jag tyckte om kostade 500-600 kr och det tänkte jag inte betala för en bordslampa. Så hittade en fönsterlampa som från början var blå. Blandade en grå väggfärg vi hade hemma med bikarbonat (tips om man vill att det ska bli lite textur/cement-aktigt) och målade om den, bytte skärm (fick en av mamma som hon inte använde längre) och voila! Sedan har jag sått de första fröna för säsongen! Det blev bifftomater, okra och bondbönor. 
Min kusin Mikaela var här då hennes lag i Roller Derby skulle spela match. En sport jag aldrig tidigare hört talas om och reglerna var riiiiktigt krångliga, men så kul ändå! Lucas orkade inte sitta still särskilt länge så vi turades om att gå runt och utforska, då var han tvärnöjd. 
Mycket grill på altanen när det varit fint väder! Och... Hörrni.... Jag är numera kaffe-drickare (med ganska mycket mjölk) haha! Lucas förtjänst skulle jag vilja säga! 
Sedan har vi (Jens) kört ett rejält ryck i trappen. Slet bort plastmattan, slipade upp träet under och sedan har vi lagt hårdvaxolja på, vilket blockerar ut den orangea och väldigt varma nyansen och är även väldigt slittåligt! 
Målade två lager hårdvaxolja för att vara på den säkra sidan eftersom det är mycket slitage på just trappor. Hur fint?? Sedan ska vi upp med svarta metallstänger och träräcke! Såååå kul!!