April

Goodagens! Här har april gått i full rulle heeelt sjukt! Med oss är det bra, dock har vi extremt mycket fix med huset just nu, och tyvärr inte av den roliga delen, som att göra färdigt trappen. Utan vi byter värmesystem, fäller träd och sedan har vi lite annat smått och gott som krånglar woop wopp. Men hoppas det lugnar sig lite efter att vi har bockat av de större sakerna i alla fall. 
Här har vi ett av de träden som fälldes hehe. En en som hade växt sig lite vild och täcke en större utsikt av trädgården från huset. Sedan har en utav två björkar som vi ska ta ner rykt! 
Mitt i allt fix så har vi ju faktiskt denna lilla grabb, som verkligen kan få en att glömma alla tråkigheter, haha med både bra och dåliga taktiker! Men ack så goo han är!! Nätterna går fortfarande lite sisådär, men vi har precis varit förkylda hela gänget och Lucas har fått flera tänder som kommit, så hoppas att den dåliga nattsömnen beror på detta. 
Annars är det att ställa sig upp som är grejen just nu, stå stå stå! Krypandet har han inte riktigt fått till än utan han kör mer på en ålande stil hehe, men fram kommer han och det snabbt! Var ut till stugan och körde brygghäng vilket var riktigt poppis! 
April har ju bjussat på några goa dagar i förra veckan och då blir man ju inte annat än grillsugen, och då må ju ett glas vin att smutta på nästan höra till! 
Körde även en liten picknick på trädgården, supermys! Lucas gick i gräset för första gången och det var blandade känslor haha! Riktigt spännande men svårt att fokusera på att gå i början, var mer spännande att känna in gräset. 
Var även ut och firade goa Hanna som fyllt 30 år med middag på stan!! Käkade på ett ställe som hette Vin och Deli och det var suuuupergoo mat alltså! 10 av 10! Även väldigt duktiga på vin, top noch! 
Nu hoppas vi slutet av april bjussar på smidig installering av värmepump och att resten löser sig gaaalant med huset utan större problem haha, och lite bra väder önskar vi också!