Salted Chocolate Brownies

Har nyligen kommit underfund med att är man sugen på choklad så är man, men det råkar ju vara så att jag blir ALLTID sugen på choklad efter middagen hemma. Har därför försökt att hitta något recept på något lite nyttigare alternativ men som ändå smakar gott, för en sak ska ni veta... Jag har då testat att göra olika typer av proteinbollar och hitan och ditan som egentligen inte alls smakar gött... Och då köper man ändå hem choklad för att man vet att det man har hemma inte smakar gott. Men nu i veckan testade jag ett recept från 100kitchenstories , "Salted Caramel Chocolate Brownie Bites". Alltså den är så jäkla goo!! På riktigt god haha...
Understa lagret: 5 dadlar, 1 msk kokosolja, 2 dl valfritt mjöl, 1 tsk vanilj, 100 g kokosmjölk (den tjocka delen), en nypa salt. Mixa detta i en matberedare och bred ut detta i en form som ställs kallt.
Mellanlagret: 7 dadlar, 100g jordnötssmör, 2 msk kokosolja, en nypa salt. Mixa detta i matberedaren och bred ut över det understa lagret. Ställ detta kallt i några minuter tills det stelnat.
Översta lagret: 150 g mörk choklad, 1 msk honung. Smält choklad över vattenbad och ha i honung (honungen är till för en mer "sticky" känsla). Ställ kallt och voila! Toppas med lite havssalt så har ni en RIKTIGT jäkla god efterrätt, som inte innehåller så mycket socker. Tips tips tips!