Midsommar

Hej på er i sommarvärmen!! Semester-tider för en del av er också... Så gött! Själv sitter jag med halsont sedan igår... Så typiskt... Men verkar gå åt det bättre hållet i alla fall! Förra veckan hade vi ju en helt underbar midsommarafton! Så varmt, vilket väder! Själv jobbade jag hela dagen, men när jag gick av blev det hem för att svira om till en klänning och sedan åkte jag och Jens ut till stugan, för att fira midsommar med mamma och pappa! Och vi hade det sååå himla trevligt! Tog oss ett dopp direkt när vi kom dit och efter det blev det ett glas kallt bubbel, lite kubb och grill.
Vi drog fram Yakitori-grillen och grillade lövbiff, kyckling och massor med goa grönsaker! Satt uppe länge, himla trevligt! Till morgonen på midsommardagen blev det en riktigt smarrig brunch med resterna från grillen, äggröra, skagenröra, melon och jordgubbar..... Muuuums!!
Blev inte lika strålande sol som det blev på midsommarafton, men vi var i och badade flera gånger ändå, så varmt i vattnet!
Det blev en himla härlig midsommar allt som allt! Och nu på fredag går jag på semester!! Hoppas att jag är frisk tills då alltså, har lite smått och gott planerat här under semestern... Hoppas ni har det bra i värmen! Ät massor med glass och bada så mycket ni bara kan! Kram!