Sommar 2021 Del 1

 
Inne på 3e veckan semester och njuter för fulla muggar! Vädret slog ju tyvärr om till det sämre, men det passar oss utmärkt då det är renovering som gäller här hos oss hehe. Har kommit en bra bit påvägen, riktigt härligt! 
Sen har vi hittat på liiiite annat också, som tur är haha, måste ju få en liten paus från renoveringen! Timade in en fin dag och åkte ut till stugan.
Där blev det bad, brygghäng och goo mat! Mamma lagade smashed burgers som blev såååå goa!
Jens bror och sambo samt deras goa lilla Ebba på 9 månader var på besök hos oss, så mysigt! Blev strandhäng och bad då vi timade in några riktigt fina dagar. Blev invigning av vår nya pizzasten så vi körde all in med 3-rätters pizza haha. Till förrätt blev det en pizzabianco med rom, gräddfil och gräslök, dock alldeles för knaprig haha men det var ändå första pizzan.. Huvudrättspizzan blev med tomatsås och rödlök, svamp och vitlök. Till efterrätt körde vi en nutellapizza, oj oj, såååå gött! 
Fick till finhäng med min sköna böna Sofia, käka goo mat och drack vin, mums!
Passade Doris när mamma och pappa var på västkusten. Så mysigt att ha henne boende hos oss! Hon har hittat en favoritplats i fönstret där hon kan hålla koll på hela trädgården haha!
Från en afterwork med jobbet innan jag gick på semester! 
Egen skörd från vår potatisodling! Hur lyxigt att kunna käka egenodlad potatis?? 
Har satsat på goa drinkar i sommar och har hittat några riktigt goda varianter. Här har vi pressat rabarber med socker för att få en rabarbersockerlag, gin, schweppers russian, lime och toppat med lite passionsfrukt.
Har även haft finbesök av resten av Jens familj och vi tog oss en vända till Olsson Bazar i inre hamn för bra käk och goa drinkar. Superhärligt!
Bjussade mamma och pappa på ramen första gången! Ramen är ju en favoriträtt här hos oss, så himla gött! Till förrätt hade vi sockerärtor blandat med soya, sesamolja, havssalt och sesamfrön, så enkelt och så gott. 
Det var väl en sammanfattning på vad vi hittat på mellan renoveringarna! Här hemma har vi nu lite småpyssel så som tak/golv/fönsterlister och målning, men sedan ska vi hugga in på badrummet här på nedervåningen, spännande!