Mars

Tjabba!! Slänger in ett litet hej här, dagarna och veckorna går så rackarns fort nu, men våren är väldigt välkommen! Här tuffar dagarna på med jobb och renovering. Vi har nu huggit in på badrummet på övervåningen och det känns som att det kommer bli så bra! Har köpt ett svart marmorkakel som kommer läggas på golvet, vitt kakel på väggar och sedan kommer inredningen vara främst i trä. Spännande! När man renoverar blir ju dock resten av huset kaos det med. Har tänkt fota lite bilder så ni kan få lite före/efter bilder på de rum som är (i stort sett) klara, men får passa på med det när badrummet är färdigt och det är lite mer ordning här hemma.
Annars har vårtecknen börjat kika fram i trädgården. Hittade dessa fina krokusar som har solat sig gött under de fina dagarna som varit. Strax efter fotot började det dock snöa... Men det är väl typiskt mars/april väder.
Slänger även in ett foto från när vi såg norrsken för några veckor sedan, hur häftigt?? Eftersom vi nu bor lite ute på landet gick vi en bit bort till ett öppet fält där man såg norrskenet. Häftigt!