Paris - Dag 1

Nu ska jag försöka sammanfatta denna underbara resa så gött det bara går! Jag och Sofia åkte ju alltså till Paris förra söndagen och landade i Paris vid klockan 9 på morgonen och hade ju då hela dagen på oss att strosa runt i denna vackra stad! Vi började med att lämna av våra resväskor på vårt hotell, hotel Bradford Elysées. Hotellet låg ca 10 minuter från triumfbågen och 15 minuter från Eiffeltornet, så väldigt centralt i ett mycket fint område!
Sagt och gjort blev första stoppet Triumfbågen på Champs Elysées. Vilken maffig byggnad hörrni! Så vacker, massor av detaljer, överallt! Här hade vi turen att var man under 26 år och med i EU fick man gå upp gratis! Så vi tog trapporna uppför denna 54 meter höga byggnad!
Och oj så värt det var! Utsikten var magisk! Hade utsikt över hela Paris! Fick riktigt bra utsikt över Eiffeltornet. Absolut väldigt värt att ta sig upp i triumfbågen enligt mig!
Fortsatte dagen nerför Champs Elysées och gick förbi riktigt lyxiga butiker! 
Paris var verkligen en vacker och lyxig stad, bakom varenda hörn hittade man nya maffiga, vackra byggnader!
Gick förbi presidentens hus.
I tornet/kupolen är Napoleon begraven. Huset framför är ett armémuseum. 
En av de vackert utsmyckade broarna i Paris. Just denna bro går över till armémuseet. 
Till höger: På samma bro, men utsikt bort till Eiffeltornet. 
Sedan var det ju... förstås.... Eiffeltornet!!! Check på den kan man definitivt säga! Den maffiga av maffigaste byggnader! Det var en häftig känsla att få se Eiffeltornet på riktigt. 
HUR COOLT???!! Så första dagen i Paris var helt underbar!