Alla Hjärtans Dag

Glad alla hjärtans dag hörrni! Helt galet att vi är halva februari inne i 2023! Tiden går om möjligt ännu fortare nu när man har en liten lilleman som växer så det knakar. På lördag blir han hela 7 månader, galet! Men älskar livet som mamma, trots att man hankar sig fram på några få timmars sömn så smälter man så fort man får ett leende!
Ja menar va?? Må va partisk men HUR SÖT????
90% av alla bilder i telefonen är nu på Lucas haha, ska försöka få till lite mer vardagsbilder och inte baaara bebis-bilder här framöver. 
Har blivit några turer till Mariebergsskogen där vi tittat på djur, men han är dock lite för liten för att tycka det är roligt med djur än.
Däremot är Doris bästa kompisen, uuuutan tvekan!! Så fort han hör hennes tassar eller man säger hennes namn tittar han och letar efter henne, hur gulligt? Och Lucas är ju Doris bebis haha, så goa! 
Har kört många promenader/utflykter/vandringar då lilleman älskar skogen (såklart, vem älskar inte att vara ute?)
På med varma kläder och ut, i stort sett oavsett väder men såklart sjukt skönt när det är gött väder! 
Har en riktigt grym vandringsryggsäck Jens budade hem på Tradera som används flitigt. Här en utslagen Lucas efter en vandring. 
Våran lilla goo-unge detta!! Utöver allt häng med Lucas håller vi på med den "sista" (verkligen inte sista haha, men sista största inomhus, bortsett från källaren...) renoveringen, nämligen av trappen! Och kan smyga med att den blir sååå bra! Drog upp plastmattan som satt på och slipade upp träet under och har nu lagt hårdvaxolja på.... Ska få till några bra foton så ni får se! Ha en goo alla hjärtans dag hörrni!