Glad Påsk!

Då har påskhelgen kommit till sitt slut och själv har jag faktiskt haft lite semester i förra veckan vilket var väldigt välbehövligt och gött. Njutit av gött väder, goo mat, pyssel och renovering här hemma i huset och häng med bland annat godingen på bild här ovan! 
Vilket väder vi har haft de senaste dagarna alltså, oj oj oj! Därav kände vi att vi var tvungna att fixa iordning altanen. Vi hade ju fått ärva altanmöbler från den förra ägaren vilket var otroligt uppskattat och välbehövligt förra året, men stolarna och bordet höll på att ramla ihop, så det var dags för lite nytt därute. Och det blev verkligen 10 av 10!! Bordet kommer från Ikea (Äpplarö) samt stolar och dynor från Jysk. Paviljongen har vi fått ärva av min goa mamma och pappa, investerade i ett nytt tak bara då det gamla taket var trasigt. Invigde det hela med asiatisk grill igår, kunde sitta ute ett bra tag, så härligt! 
Dagen idag bjöd ju på 16 grader, helt galet!! Så det blev häng ute även idag. Lite godis från påskägget, en kopp te och en bra bok på det, livskvalite på hög nivå! Kan förövrigt tipsa om en jäääkla bra bokserie, ska gå in lite mer i detalj framöver, men är nu inne på bok två och den är så otroligt bra!! Bokserien är av Sarah J. Mass och första boken heter A Court of Thorns and Roses. Hoppas ni har haft en goo påsk ni med. Ser fram emot att denna vecka fortsatt bjuder på suveränt väder!