Sol, Glass & Renovering

Hej på er! Här hemma hos oss är det full rulle (för Jens haha) med renovering och det senaste projektet har ju varit badrummet på övervåningen och rackarns vad han har slitit alltså! Pappsen har varit med och hjälpt oss med rörmokeriet och annat vilket har varit guld. Men nu är toan (i stort sett) färdig! Lite smått och gott kvar som lister, ska upp med ny spegel då den vi satt upp nu tyvärr är trasig, ny matta... Men här har ni toan!! Huuuur bra blev det inte?? Älskar golvet alltså, blev verkligen så fint! Och lyxen som gravid att slippa vagga nerför trappen till toan på nedervåningen om nätterna för att kissa?? 
Annars har livet tuggat på! Dagarna har bjudit på lite blandat väder, men när det är soligt och fint och man kan sitta ute vid oss... Älskar vår lummiga trädgård med alla träd och allt fågelkvitter. Gjorde ett litet inredningsryck på balkongen som hör till vårt sovrum och det blev supermysigt! Har perfekt morgonsol där så en kopp te och lite morgonläsning här kommer bli super.
Har blivit mycket glass när dagarna bjuder på sol, men det är ju så det ska vara tycker jag! Man får vara precis hur nyttig man vill, men undantaget är ju att man får äta hur mycket glass man vill på sommaren hehe. Här blev det premiär för årets första mjukglass med mamsen i Mariebergsskogen. 
Som sagt, glass i stora lass! Vad jag har bestämt mig för när lillkillen är ute i sommar är att jag ska börja dricka kaffe. Finns inget som ser så gott ut som när folk dricker första koppen kaffe alltså haha. Så har lite smått börjat leta upp bra sätt att lära sig detta och fick tipset att iskaffe är lättare att börja med. Så sagt och gjort slängdes det ihop en Frappucino vilket var sååååå gott!! Älskade det! Haha så kanske att jag hittat rätt väg in i kaffe-världen.
Försöker lyxa till och njuta av vardagen så gott det går nu när man är hemma och innan bebisen kommer, så har lyxat till frukostarna med lite bär och gött bröd.
Inredningstips: Bordsunderlägg på väggen! Haha tyckte det blev riktigt bra faktiskt. Det finns ju en "trendig" variant av dessa som är svindyra, verkligen svindyra! Typ 3 flätade väggbonader för 500-600 kr. Dessa bordsunderlägg finns på IKEA för 39 kr styck. Tips tips tips! 
Och nu hörrni, har vi (/Jens) huggit in på den "sista" röjiga biten renovering på övervåningen! Här kommer det bli en tv-hörna, trappräcket ska höjas och bytas ut och äntligen ska rävjakts-tapeten i trappen få åka haha. Kliar i mina fingrar nu när jag är gravid och inte kan hjälpa till, för det är faktiskt rackarns roligt med just röj-renovering, när man får slita upp gammalt golv och gamla väggar. Men men, jag jobbar på att baka färdigt vår lilla bebis och hejar på när Jens kör helt enkelt!