December

Hej på er! Sista dagen på 2021... Hur??? Haha säger samma sak varje år men rackarns vad snabbt det har gått!! Ni ska få er en liten sammanfattning från december månad, men det har blivit mycket hemma-häng, rackarns covid.... Man får hänga med och ta en dag i taget nu helt enkelt! Julen har varit superhärlig, hade familjen hemma och vi firade i vårt hus, så mysigt! Ett par snälla grannar tipsade oss om riktigt bra promenadstråk i skogen bakom oss, så vi har testat på lite olika stigar här omkring och vilka härliga miljöer alltså!!
I början av december hann vi faktiskt med en konseeeert!! Och inte vilka som helst, utan Johnossi! Vilket drag det är på deras konserter alltså, har ni möjlighet att se dem gör de! När covid lugnar sig och man kan börja leva lite igen förstås. Jag själv kommer leva läääänge på detta.
Här har ni bilder från julafton! Fick så himla fina presenter av min familj, tack så hemskt mycket! Annars var det god mat, godis och massor med filmer som dagarna bestått av i jul och mellandagarna. 
Korvgrillning till lunch en riktigt härlig solig vinterdag!
Hade finbesök i en av hagarna mittöver oss. Sprang in och hämtade lite morötter, klart hästarna ska ha lite lyx på jul också! Ja, dagarna har som sagt varit slappa överlag i december. Men vi laddar upp och laddar om inför 2022! Jag känner det på mig, 2022 kommer blir GRYMT!