Höstfint

Hej på er! Nu är äntligen hösten här och det råkar faktiskt vara min favorit-årstid. Kvällarna som blir mörkare, träden som skiftar färg och de stickade tröjorna som åker på.... En varm goo chai-latte på det så har ni mig glad i alla fall! Har dekorerat lite höstfint hemma där jag bland annat satt ut ljung och kål på altanen. 
Höstig dimma under en morgonpromenad ute vid oss. 
Drog iväg till Alsters herrgård i helgen och lagade kålbulle till lunch, så gött och så mysigt!
Var ute och åt på Cava42 med mina goa tjejer häromveckan! Så mysigt ställe! Tyvärr var ingen av oss så väldigt nöjda med maten... Dock var det första kvällen med deras nya meny så ska väl inte hoppa på dem alltför mycket... Men kvällen i sig var såååå mysig!
Jag och Jens var även och åt på Chow Chase (bild till höger) inne i stan och tyvärr var vi inte så nöjda där.... Nu låter jag väldigt skeptisk haha men när man betalar dyra pengar för mat, då ska den vara top noch! Och här smakade maten nästa ingeting... Men, kul att äntligen få komma ut lite nu när restriktionerna har släppt! 
Till vänster ser ni en ny favorit som Jens föräldrar bjöd på senast de var här, pizza på libabröd! Ta rikligt med creme fraiche som grund på libabrödet, koka potatis och skär sedan upp potatisen i tunna skivor som du lägger på creme fraichen. Salta, peppra, häll på ost och toppa med svartkål, in i ugnen i ca 15 minuter och klart! På bilden körde vi en variant med kantareller och rårörda lingon och den var ju magisk! Tips på enkel mat i höstrusket!