Klädd & Klar

Klädd och klar nu hörrni!! Våran nya fina gran! Nu är det julstämning deluxe hemma. Har nämligen dragit upp alla julsaker nu, allt från tomtar till julstjärnor finns nu uppe och jag mår! Och idag vaknade man upp till snö!! Och fick sig lite sol under dagen! Magiskt... Kommer knappt ihåg när senast man inte hade grått väder och regn! 
Annars då? Har varit en vecka fylld med goo mat!! Till vänster ser ni frukostbuffén jag och mamma var och åt på Scandic Klarälven i onsdags då jag var ledig. Så bra frukost! Till höger har ni godisbuffen man serverades till efterrätt på julbordet med jobbet! Oj oj oj, vilket julbord! Det var så god mat... Var så mätt att jag knappt orkade trampa hemåt på cykeln. Men det var det värt! 
I torsdags var det brandutbildning med jobbet, så jag och en av mina goa kollegor åkte iväg till brandstationen för utbildning. Vi gick igenom lite teori först och gick sedan vidare ut på deras övningsgård där de hade gjort iordning massor av olika brandsimuleringar. Exempelvis vilken eldexplosion som blir om man häller vatten på brinnande matolja. Vi fick även själv testa att "släcka en brand". Så bra övningar! Och ska ta mig iväg och köpa brandvarnare till varenda rum i lägenheten. Man får sig en tankeställare gällande brandsäkerhet! Men riktigt goo vecka sammanfattat. Önskar er med det en riktigt härlig solig helg!