Julen 2020

Hej på er och god jul!! 2020 har ju bjussat på ett lite knepigt år i år, men vi fick ändå till en mysig jul måste jag säga. 
Jag och Jens firade vår lilla mini-jul helgen innan julafton. Han åkte hem till sin familj för att fira jul. Men vi hade det supermysigt! Öppnade julklappar, käkade god mat och fick till en riktigt god juldrink!
Vi hade gin, äppelmust och ginger joe i. Super-smarrigt måste jag säga. 
Och vi knåpade även ihop ett pepparkakshus! Eller hus och hus.... En Sagan om ringen- pepparkaksby! Sauron sitter uppe på sitt onda höga torn, dörren in till Morias grottor, Frodo och Gandalf som hänger framför Hobbit-huset.... Jomen man får väl ta och säga att vi fick till det ganska bra??!
Veckan därpå jobbade jag fram till 23 december, sedan flyttade jag in hos mamma och pappa (som bor 500 meter bort haha)! Vaknade upp till en solig och frostig julaftonsmorgon. Vi tog oss en promenad vid Tyrskogen här i Karlstad och det var precis vad som behövdes. Frisk luft och D-vitamin innan man smällde i sig massa goo julmat!
Drog fram schack-brädet och spelade några partin schack med brorsan! Kollade självklart även på Kalle Anka.
Maten var som vanligt helt himmelsk!! Älskar julmat! 
Julklappsutdelning med "tomten" haha! Doris var överlycklig över att få klappar!
Avslutade julafton med film och sällskapsspel, så himla mysigt!! Hoppas ni har haft en fin jul! God fortsättning hörrni!