Jul 2019

God Jul och god fortsättning mina vänner! Hur har julen varit för er? För mig blev det jobb på både julafton och juldagen, men då var det ju även 5-10 minuter på cykeln så var man hemma hos mamma och pappa, så det var helt ok! Och som vanligt hade vi det supermysigt hemma!! 
Den 23/12 var det förstås julgodis-bak! Testade ett nytt godis hahaha och ni ser ju, rena rama chokladkaoset.... Haha men dom blev väldigt goda! Ställ in Nutella i kylen/frysen så den stelnar. Rosta hasselnötter i ugnen 180 grader under några minuter. Ta fram Nutellan och rulla ihop dom till små bollar med 1-2 hasselnötter i per boll. Tips, ha handskar till detta, det blir väldigt kladdigt... Sätt in bollarna i frysen. Under tiden smälter du choklad och har i resterande hasselnötter som du har hackat. Ta ut bollarna och doppa dom i chokladen. Detta moment är riktigt kladdigt och som ni ser blev dom kanske inte så snygga, men jäklarns goa!!
Julbordet i år var som vanligt 10 av 10!! Det här med Jansson och ägghalvor.... Oj oj oj så gott!! Mamma hade, som alltid, dukat bordet så fint!
Ser ni äpplena med ljus i?? Hur snygg touch?!
Den kalla tallriken... Mums mums mums!
Sedan körde vi klapputdelning och som vanligt var hundarna mest taggade haha! Doris stod länge och stirrade på paketen innan tomten kom!
Och fick en väldans himla fina presenter alltså!! Tack ni goa Karlssons! Efter mat och klappar spelade vi spel och käkade godis. Himla härligt avslut på julaftonen! Hoppas ni har det gött i mellandagarna hörrni. Nu laddar vi inför nyår och 2020!