God Mat & Bra Häng

Hej på er! Då var man inne på andra veckan tillbaka på jobb efter semestern. Har sakta men säkert komma tillbaka till de gamla rutinerna vilket är ganska skönt. Och i väntan på bättre väder (om det kommer??) kan jag lika gärna jobba! Men, vardagen kan man ju ändå göra lite rolig! Träffade Rebecca och Jennie på en vinkväll i förra veckan. Himla kul med lite uppdateringar, gamla minnen och skratt! Så mysigt! 
Hade även finbesök från Stockholm av ingen mindre än Fredrik! Sågs i Inre hamn och delade på en bubbel och käkade massa gött! För mig blev det musslor.... Svårt att motstå när det finns på menyn för muuuums!!! Va himla gött att ses och prata ikapp! 
Nu i helgen var jag och Jens iväg till Alster för en liten vandring. Himla mysigt alltså, så fin stig! 
Blev dock lite väl off-road då vi valde en lite igenväxt stig istället för att gå tillbaka haha. Tillslut fick vi vända ändå då stigen tog slut, men stötte bland annat på denna fina kompis i mossan!
Tog även en tur runt Kroppkärrssjön dagen efter och hörrni, hur fin var inte den rundan? Har aldrig gått den rundan tidigare men kommer definitivt göra det fler gånger framöver. 
Lite käk från veckan som varit, lite inspiration för någon av er kanske? Till vänster har vi en smaskig Ramen med alfalfagroddar, tofu, sallad, salladslök, ägg och nudlar. Toppad med sesamfrön. Till höger ser ni vår första Ratatouille!! Blev en riktig hit faktiskt! Stek på lök, vitlök och paprika. Häll på krossade tomater och krydda med valfria kryddor. Vi tog basilika, timjan och oregano. Skär upp zucchini och tomater och lägg ner dessa i tomatblandningen. Toppa med valfria kryddor, lite olja, salt och svartpeppar. In i ugnen på 190 grader i 1 timme. Ta ut och avnjut med ett gott bröd till!