Renovering I Fullt Ös

Hej på er!!! Oj oj oj nu var det allt för längesen jag kikade in här, men från tidig morgon till sen kväll har det varit renovering och rust av vårat underbara hus!! Nu börjar vi äntligen få ihop det lite här och var, mycket kvar men man får ta en del i taget helt enkelt. 
Här har vi en bild från vardahsrummet när vi flyttade in första natten! Vi drog igång direkt med att få ner en gammal tapet från väggarna, och slängde förstås igång en brasa för en riktigt härlig mysfaktor. 
Det fanns ett ritkigt gammalt badrum på övervåningen där det även (5 dagar innan vi flyttade in) blev en vattenläcka.... Peppar peppar var det ett gammalt avlopp som hade säckat ihop och det var inget som blev förstört som tur var! Men vi högg in väldigt snabbt för att kunna se och vara säkra på att inget hade blivit förstört i golvet under samt i bjälklagen,
Så såhär såg det ut när vi hade rensat badrummet från allt kakel, all betong och tätskiktet under. Nu har vi även idag tagit bort avloppen som ni ser i bild här och den gamla golvbrunnen är borta.
Så nu sitter ett ritkigt nytt och fint avlopp som pappa har satt in!
Det gamla köket rev vi också ner snabbt. Tonerna i köket hade gått i blått, rött och gult tidigare, färgglatt haha! 
Rev ner en av väggarna i köket och flyttade bak den så vi istället kommer få ett större kök. 
Här har vi andra delen av vardagsrummet. Upptäckte att det var ett gammalt väv/tygtak som vi fick slita ner.
Blev upp med ett nytt, superfint takt från Stuvbutiken. Lite trästruktur på. 
Här har vi även målat fönsterkarmar, element, satt renoveringgips på vissa väggar och renoveringstapet på andra och målat väggen i en superfin varmgrå ton, 
Här har ni mitt i renoveringen, en lördagkväll. Det gick att mysa till det mitt i stöket faktiskt haha! Allt som behövs är ljus och ljusslingor. 
Målat väggar i vår källare för att fräscha till den lite. Då vi bor lite ute på landet har vi egen brunn och vattnet hade inte skötts om på väldigt länge, så vi fick beställa nya filter till detta. Lyxen att ens pappa är en duktig rörmokare alltså, han har varit guld!
Haha, här har vi en annan lördagkväll, när vi var i källaren och grejade... Haha allt går att lyxa till!
Här fick vi upp fönsterbrädorna i vardagsrummet.
Ja hörrni! Här har ni outfiten ni ser mig i hemma haha! Rödvin i pappersmugg... Det glammiga livet! Vi har som sagt kämpat enormt och fått helt underbar hjälp av både min och Jens familj vilket har varit guld värt! Ska hålla er lite bättre uppdaterade nu när det inte är så extremt mycket röj och rust som det var i början. Kan snart visa er hur vardagsrummet ser ut idag! Kan lova nyslipade trägolv och höga fina lister... Kram!